Kom moeiteloos en dagelijks in contact met jouw eigen Bron

 

Stel je een leven voor vanuit zuivere afstemming op je innerlijke Bron, waarbij je een diepe connectie met je essentie voelt en helemaal in tune leeft met jouw innerlijke waarheid.  Een kompas die je gidst doorheen je leven.

Je kan hier in ieder moment mee verbinden en op vertrouwen.

Je bent ontroerd want je weet: “Ik ben de Bron, ik ervaar die diepe connectie met mijn Ziel. Alle antwoorden zijn in mij. Ik vertrouw op mijn gevoel en kies voor een vervullend leven waarin ik mag stralen.”

Deze uitzonderlijke creatie bestaat uit verschillende tools,
van Sacred Sounds en meditaties tot beelden en boek,
die je raken tot in jouw Essentie.

Neem dagelijks een moment voor jezelf. Zet of leg je even neer en laat je begeleiden door de hele creatie van het leggen van een kaart, het lezen in het boek en vervolgens het luisteren van de ontroerende Sacred Sound compositie en begeleide meditatie. De klanken heb ik zo gecomponeerd en uitgevoerd dat ze je meteen aanspreken in jouw Ziel.

“Het is super, Valerie, ik heb het Sacred Sound Oracle sinds december. Ik ben zielsgelukkig. Het lijkt wel of er me niks ergs meer kan overkomen.”

— Heidi

“Dank je wel, lieve Valerie. Mijn leven is zo veranderd sinds ik jouw Sacred Sound Oracle gebruik. Ik kom nu echt thuis… Echt bijzonder. Ik gebruik deze methode meteen zodra mijn hoofd het gaat overnemen. Alle kaarten die ik tot nu toe heb gekozen vanuit mijn hart klopten bij het gevoel waarmee ik iets wilde doen of bij mijn vraagstelling. Ik gun anderen het ook waar ik al zolang op zoek naar was en nu steeds meer ga voelen. ZELFLIEFDE.”

— Sabine

“Beste Valerie, je kaarten en sounds zijn prachtig. Het/je raakt me. Zo mooi om te zien dat elke kaart elke keer zo hard klopt bij de intentie die ik zet. Heel mooi werk! Bedankt om op deze manier een hulpstuk te zijn op mijn levenswandel.”

— Hanne P.

“Bedankt voor het maken van Sacred Sound Oracle. Het is zo voedend en troostend. Waar ik eerder met een bakje chips en wijn op de bank plofte na een intense dag, kom ik nu bij met jouw zang op momenten dat ik dat nodig heb. En ok, soms is wijn en chips gewoon lekker en gezellig, maar dan hoeft het verder geen behoefte te vervullen haha. Heel blij mee.”

— Cindy